Zamówienia telefoniczne (9-17): 530-190-801
Sklep Internetowy 1Perfumeria.pl
Koszyk Koszyk Koszyk jest pusty ...
Schowek (0)
Zaloguj się Załóż konto
» Opinie o naszym sklepie

Marki

Recenzje

Kontakt

Opinie o naszym sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

  • Autor opinii: ANITA
  • Data napisania opinii: 17-01-2018
Produkt dobrej jakości
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania opinii: 13-01-2018
wszystko super.
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania opinii: 02-01-2018
Firma, którą warto dalej polecać.
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania opinii: 02-01-2018
Bardzo profesjonalne podejście do klienta i zakupów. Gorąco polecam
  • Autor opinii: WOJCIECH
  • Data napisania opinii: 27-12-2017
Jestem stałym klientem. Wszystko na złoty medal. Obsługa, czas realizacji, jakość produktów, ceny, wysyłka! Gorąco polecam i pozdrawiam!
  • Autor opinii: Klaudia
  • Data napisania opinii: 15-12-2017
Wszystko przebiegło pomyślnie, piękne perfumy, bardzo szybka dostawa
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 14-12-2017
Witam super jest perfumeria towar super ,obsluga super i dostawa super polecam.
  • Autor opinii: walentyna
  • Data napisania opinii: 12-12-2017
polecam, wszystko super!
  • Autor opinii: ZBIGNIEW
  • Data napisania opinii: 30-11-2017
Szybka obsługa, wysyłka dobrze zabezpieczona. Same plusy. Zbigniew
  • Autor opinii: DANIEL
  • Data napisania opinii: 25-11-2017
Polecam bardzo
  • Autor opinii: ANNA
  • Data napisania opinii: 23-11-2017
Sklep doskonale zorganizowany, asortyment super , zakupy tu to przyjemność:)
  • Autor opinii: TOMASZ
  • Data napisania opinii: 21-11-2017
Kolejne zakupy w tym sklepie i wszystko ok polecam !!!!!!
  • Autor opinii: Przemysław
  • Data napisania opinii: 17-11-2017
Bardzo ciekawy sklep. Dobre ceny, szybka wysyłka i sympatyczny kontakt. Pozdrawiam
  • Autor opinii: aneta
  • Data napisania opinii: 16-11-2017
super zapachy, bardzo tanio, już długo jestem z tym sklepem :)
  • Autor opinii: Antonina
  • Data napisania opinii: 06-11-2017
Super - byłam zaskoczona szybkoscią dostawy, polecam sklep.
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 03-11-2017
Sklep godny polecenia wysylka zawsze szybka, ceny przyzwoite, jak najbardziej polecam ten sklep:)
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania opinii: 19-10-2017
Od wielu lat kupuję tą samą perfumę w Państwa sklepie. Zakupy zajmują kilka minut i przesyłka dociera bardzo szybko. Gdy mam jakieś pytania, dzwonię pod podany przez Was numer na stronie i bez problemów uzyskuję odpowiedź. Andrzej.
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania opinii: 18-10-2017
Polecam Wszystkim!!!!!!
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 18-10-2017
Witam super sklep szybka realizacja inc ujac i nic dodac jest super .Polecam z cala odpowiedzialnoscia.
  • Autor opinii: Grażyna
  • Data napisania opinii: 12-10-2017
Sklep super,błyskawiczna wysyłka,żadnych problemów.Jedyna perfumeria internetowa,z której usług korzystam i jestem bardzo zadowolona.
  • Autor opinii: Magda
  • Data napisania opinii: 11-10-2017
Rewelacyjna obsluga.Blyskawiczna wysylka.Polecam.
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania opinii: 10-10-2017
DOBRE OPISY. REALIZACJA ZAMÓWIENIA BEZ ZARZUTU
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania opinii: 05-10-2017
Zawsze tu wracam jak potrzebuje perfum dla mojego mężczyzny. Transakcja zawsze przebiega szybko i sprawnie
  • Autor opinii: Artur
  • Data napisania opinii: 27-09-2017
Wysokiej jakości produkty, ekspresowy termin realizacji
  • Autor opinii: anna
  • Data napisania opinii: 19-09-2017
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
  • Autor opinii: Renata
  • Data napisania opinii: 18-09-2017
POLECAM :-)
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania opinii: 16-09-2017
Szybko, sprawnie, wygodnie i przyjemnie :)
  • Autor opinii: ZBIGNIEW
  • Data napisania opinii: 14-09-2017
Szybko i tanio (tani produkt ale nieźle pachnie) :)
  • Autor opinii: WOJCIECH
  • Data napisania opinii: 26-08-2017
polecam,ale nie wszystkie produkty ,które były wcześniej dostępne od jakiegoś czasu nie są dostępne,poza tym wszystko OK. POZDRAWIAM! WOJCIECH
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania opinii: 23-08-2017
Transakcja przebiegła sprawnie i szybciutko - polecam!
  • Autor opinii: ELWIRA
  • Data napisania opinii: 17-08-2017
polecam zakupy
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania opinii: 11-07-2017
Szybka i sprawna obsługa i dostawa w PERFUMERIA.PL.Polecam zakupy innym.
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 03-07-2017
Dobry towar za dobre pieniądze, nobłyskawicza wysyłka! Szczerze polecam!
  • Autor opinii: MAGDALENA
  • Data napisania opinii: 02-07-2017
Polecam serdecznie, transakcja idealna, miła i przyjemna :)
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania opinii: 02-07-2017
Bardzo dobry wybór alternatywnych kosmetyków po przystępnych cenach
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania opinii: 12-06-2017
Polecam sprawnie, szybko!!!
  • Autor opinii: Krzysztof
  • Data napisania opinii: 07-06-2017
Jak zawsze pełen profesjonalizm.
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania opinii: 06-06-2017
Jest super. Realizacja zawsze na drugi dzień. Polecam.
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania opinii: 31-05-2017
Zawsze pełen profesjonalizm!
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania opinii: 30-05-2017
Warto spróbować "zamienników" (jak w aptece:-) Polecam

  • 100 % asortymentu w magazynie
  • Największy wybór perfum i kosmetyków
  • 98% naszych Klientów nas poleca - sprawdź
U nas kupisz tanio perfumy i kosmetyki o sprawdzonej jakości.
Oferowane przez nas perfumy są w większości perfumami alternatywnymi dla zapachów znanych na całym świecie, jednak zwykle bardzo drogich. Perfumy te cechują się, tak jak drogie perfumy, wysoką jakością, lecz mają nad nimi przewagę - przystępną cenę, dzięki której stać na nie każdego.

Nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum zbliżone są do nut najbardziej znanych marek. Jak bardzo? - sprawdź i przekonaj się sam! Będziesz mile zaskoczony!

Wybór oferowanych przez nas perfum to doskonała alternatywa dla osób szukających najwyższej jakości zapachów, które nawiązują do ich ulubionych nut zapachowych.
W naszym sklepie sprzedajemy perfumy firm podanych w polu 'producent' przy każdym produkcie. Nazwy i marki innych wymienionych w tym serwisie produktów są własnością ich producentów i zostały użyte tylko i wyłącznie w celach informacyjnych, aby przybliżyć nuty zapachowe oferowanych przez nas perfum.

Skąd tak niskie ceny perfum?
  • Nasze marże są dużo niższe niż w klasycznych perfumeriach.

  • Kupując oferowane przez nas perfumy nie płacisz za reklamę, za opakowanie zaprojektowane przez słynnego projektanta, za nic co podwyższa cenę kosmetyku.

  • Nie płacimy wysokich czynszów za wynajem lokali w centrach miast, w centrach handlowych. Koszty wynajmu nawet tych najmniejszych sklepów są bardzo wysokie. Ponadto sprzedajemy dużo więcej kosmetyków niż klasyczne perfumerie, a co za tym idzie kupujemy dużo więcej od dostawców dzięki czemu uzyskujemy niższe ceny zakupu.

  • Naszym g łównym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów, nie zaś natychmiastowy zysk.

Właśnie dlatego jesteśmy w stanie zaoferować ceny, których nie da się znaleźć w żadnym innym sklepie.


Wyłącznie oryginalne kosmetyki
Kosmetyki, które można u nas kupić, nabywamy wyłącznie u certyfikowanych dostawców. Fakt ten uniemożliwia uzyskanie produktów gorszej jakości, czy też perfum nieoryginalnych. Zapachy w naszej ofercie pochodzą od tych samych dostawców u których zaopatrują się klasyczne perfumerie.

Oferujemy produkty takich firm jak:
Adelante, Adidas, Arno Sorel Paris, Beauty United, Bi-Es Cosmetics, Black Onyx, Blue Up, Bourjois, Chatler, Christopher Dark, Cote Azur, Coty, Cuba, Dunlop, Emper, Evaflor, Fabio Verso, Fenzi, Fragrantia Secrets, Hertz, Jean Marc, Jeanne Arthes, La Rive, Lamis, Lazell, Linn Young, Lomani Paris, Loreal, Luca Bossi, Luxure,Max Gordon, New Brand, Omerta, Paris Avenue, Paris Bleu, Playboy, STR8, Tiverton, Vittorio Bellucci i wielu innych, których jesteśmy dystrybutorem.


Dlaczego warto kupować perfumy i kosmetyki u nas?
Jesteśmy silną i stabilną firmą
Perfumeria internetowa 1Perfumeria.pl działa na rynku od 2009 roku.
Obecnie prowadzimy sieć perfumerii intenetowych w Europie Środkowej oraz w Europie Zachodniej. Firma istnieje w 6 krajach. Rocznie obsługuje w tych krajach tysiące klientów. We wszystkich krajach zajmujemy czołową pozycję jeśli chodzi o obroty i ilość obsłużonych klientów.

Jesteśmy świadomi, że sukces należy budować przede wszystkim na zaufaniu i zadowoleniu klientów. Pracownicy firmy postępują zgodnie z kodeksem etycznym, który kładzie nacisk na profesjonalizm i orientację na klienta. Głównym i najwyższym celem jest długoterminowe zadowolenie klientów.

Perfume Worldwide

Perfumery in United Kingdom - www.1perfumery.co.uk Perfumery in Germany - www.1parfum.de Perfumery in France - www.1parfum.fr Perfumery in Spain - www.1parfum.es Perfumery in Austria - www.1Parfumerie.at Perfumery in Lithuania - www.1parfumerija.lt
® 2009-2017 1Perfumeria.pl - All rights reserved. Szablon: ShopGold
1Perfumeria.pl - Dajemy wybór. Drogie perfumy lub tańsze zapachy alternatywne znanych marek. Nic Cię nie ogranicza. Wybór należy do Ciebie.
Nasza perfumeria internetowa pomoże Ci wybrać perfumy, których szukasz. Tysiące produktów w najlepszych cenach. Znane marki i oryginalne perfumy w jednym miejscu. Wystarczy kilka kliknięć, by cieszyć się ulubionym zapachem z dostawą do Twojego domu. Perfumy damskie, perfumy męskie, perfumy unisex, testery i zestawy idealne na prezent – w sklepie 1Perfumeria.pl znajdziesz wszystko to, czego Ci potrzeba.